Daken, gevels & opritten

Al 30 jaar lang helpen wij het vuil op ramen, daken, opritten, gevels, bureaus of meubilair professioneel om zeep met heldere afspraken en vlekkeloze samenwerkingen.

Dak, gevel of oprit reinigen

Zelf je oprit reinigen, da’s nog doenbaar.
Zelf je gevel reinigen al iets minder, maar mits wat inspanning misschien wel.
Zelf je dak reinigen, dat gaat… maar wordt toch al best gevaarlijk.

De meeste klanten die deze dienst bij ons afnemen, zijn dan ook vooral op zoek naar ontzorging, ervaring en product- of materiaalkennis. Er komt namelijk wel degelijk meer bij kijken dan ‘gewoon den hogendruk erop‘.

Bij dakpannen reinigen, bijvoorbeeld, speelt – los van het feit dat ’t best hoog en ontoegankelijk kan zijn – expertise in zekere mate een rol: welk en hoeveel product gebruik je, afhankelijk van het type dakpan / van hoe dicht of ver spuit je / in welke richting werk je / etcetera.

Een gelijkaardige achtergrond is nodig voor wie efficiënt zijn of haar gevel wil schoonmaken, of voor wie geen tijd wil verliezen bij het schoonmaken van zijn of haar oprit.

Doe je pand, je armspieren en je hospitalisatieverzekering een plezier… vertrouw op de schoonmaakexperten van PURUS hier.

PS: Dakgoten beschouwen wij als een aparte service, maar kan uiteraard wél gecombineerd worden. Onze offertes zijn altijd gratis & vrijblijvend!

Al onze schoonmaakdiensten
voor bedrijf of particulier
vind je hier:

Schoonmaakvraag
of vuiltje aan de lucht?
Tijd voor een helder antwoord!