Zonnepanelen

Al 30 jaar lang helpen wij het vuil op ramen, daken, opritten, gevels, bureaus of meubilair professioneel om zeep met heldere afspraken en vlekkeloze samenwerkingen.

Zonnepanelen kuisen

Het reinigen van zonnepanelen lijkt misschien een lastige (zelfs overbodige?) klus, maar is wel degelijk nodig om het rendement van die elektriciteitsopwekkers op je dak te maximaliseren.

Fijn stof, bladeren, vogelstr***, mos en stof veroorzaken schaduw én schade aan je panelen, wat negatieve gevolgen heeft voor hun efficiëntie en dus rendement.

Of anders gezegd: vuile zonnepanelen vangen minder zonlicht op en produceren daardoor minder elektriciteit. Volgens TestAankoop spreken we in extreme gevallen zelfs van een daling van 25%. Da’s dus 25% meer elektriciteit waar je voor betaalt!

Als je ’t zo bekijkt, brengen wij je geld op als we je panelen periodiek komen reinigen. We doen er trouwens alles aan om elke schoonmaakbeurt zo grondig mogelijk te doen: de juiste materialen en producten in combinatie met ons eigen osmosewater om strepen, vlekken of kalkaanslag te vermijden.

Benieuwd naar een prijs voor het laten kuisen van jouw zonnepanelen? Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan!

Al onze schoonmaakdiensten
voor bedrijf of particulier
vind je hier:

Schoonmaakvraag
of vuiltje aan de lucht?
Tijd voor een helder antwoord!